BlueBilt van Coolblue

Bluebuilt is een merk dat Coolblue voor zichzelf laat maken aan de hand van feedback van eerdere klanten, eigen onderzoek en op basis van productdata. Met BlueBilt van Coolblue is het de bedoeling gewoonweg goede producten die een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben te leveren. Coolblue heeft zelf zoveel vertrouwen in de kwaliteit van deze producten dat ze extra lange garantie geven op fabricagefouten.

Bekijk alle Bluebilt producten »
BlueBilt het huismerk van Coolblue
Inhoudstafel
Ervaringen met BlueBilt
Is BlueBilt te vertrouwen?
Garantie BlueBilt
Welke producten van BlueBilt zijn er?

Ervaringen met BlueBilt

De productspecialisten van Coolblue zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe BlueBilt producten, zo gaan ze bijvoorbeeld zelf aan de slag om de handleidingen mee te schrijven. Zodoende deze geen Chinees voor je zijn!
Producten van BlueBilt krijgen steevast goede beoordelingen van de klanten. Je kan er dus van uit gaan dat er over het algemeen gezien goede ervaringen mee zijn. Als je gaat kijken naar de reviews van BlueBilt dan zie je hier toch wel mooie scores. Nog een leuke extra is dat deze producten ook milieuvriendelijk verpakt worden!

Is BlueBilt te vertrouwen?

Jazeker! De producten van BlueBilt worden volgens de beste kwaliteitseisen met stevig materiaal gebouwd. Bij Coolblue gaan ze er dan ook prat op dat de producten van BlueBilt ook gewoonweg langer mee gaan! Een klein voorbeeld: bij de kabels van BlueBilt worden deze extra verstevigd met nylon. Coolblue zal er ook alles aan doen om geen rommel te verkopen. Anders zou dit merk ook niet bestaan. Met andere woorden: het zijn gewoonweg goede producten, waar je blij van wordt. Deze producten zijn ook heel gebruiksvriendelijk!

Garantie BlueBilt

Coolblue doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de BlueBilt producten prijs-kwaliteit in orde zijn. Ze geloven dan ook heel sterk in hun eigen producten, daarom geven ze bij Coolblue op de BlueBilt producten een garantie tot maar liefst 5 jaar(!) op fabricagefouten.

Welke producten van BlueBilt zijn er?

De producten van BlueBilt zijn enorm populair, wil je graag kwalitatieve producten die prijs-kwaliteit helemaal top zijn, dan kan je eens kijken in onderstaande lijst wat je allemaal kan gebruiken. Het assortiment is op dit ogenblik eerder beperkt, maar wordt geregeld uitgebreid. Dus hou zeker deze pagina in het oog om dit verder op te volgen.

Producten uit het BlueBilt gamma

  • Mobiele Airco’s
  • Telefoon- & tablet accessoires
  • Computer accessoires
  • Kabels
  • Muurbeugels
  • Opladers
  • Powerbanks
  • Accessoires voor wassen & drogen

Naar BlueBuilt »
BlueBilt = Prijs / Kwaliteit